Arbeid En-til-en

Noe materiale kan være vanskelig å bryte inn i, og da er det godt å sparre med noen. Kanskje du vil ha hjelp til å finne rollen, eller løse en scene, eller forberede en sang. Kanskje du bare vil ha veiledning mens du graver i tekst og manus. Ta kontakt, så finner vi en tid, og bruker den på det du trenger.

Se under for påmelding ⇩

Ta kontakt

Send meg noen tanker om hva du ønsker å jobbe med. Fint om du gir en oversikt over mengde og hvor mye tid du ser for deg, samt deler noen tanker om hva du ønsker å fokusere på. Med dette setter jeg sammen et tilbud, som jeg sender tilbake til deg.

Du kan enten sende en mail eller fylle ut et skjema:

Om arbeidet

Du velger selv hva du ønsker å jobbe med, og basert på mengden materiale og ditt budsjett finner vi en passende pakke. Ta kontakt for å avtale nærmere, eller for å ta en uforpliktende prat om hvordan jeg best kan bidra. 


Utbytte:

Ved utgangen av arbeidet skal du: 

- oppleve at vi har jobbet grundig med det du ønsket å jobbe med

- kjenne at du har kommet flere steg videre fra du kom inn

- være fornøyd med målene vi satte oss og hvor langt vi kom


Praktisk info:

Med mindre noe annet er avtalt bakes prøvelokale inn i prisen. Hvor dette blir kommer vi tilbake til, når vi har landet en avtale. Det samme gjelder antall møter og lengde per møte.


Pris:

Ordinær pris er kr 650,- for 45 minutter. 

Dersom vi ønsker å skreddersy noe annet, lager vi en pakke som passer ditt behov. 

Om Robin

Robin er regissør og skuespiller, og har de siste fire årene undervist i skuespill ved Fagskolen Kristiania, avdeling Bårdar Akademiet. Han har skuespillertrening fra The American Academy of Dramatic Arts, en bachelorgrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo, samt en master i teaterregi fra Columbia University. Robin jobber for tiden frilans, og er del av regiteamet i Kristiansand Dyrepark.

Ingen grunn til å nøle – ta kontakt


Hvis du ønsker en enklere inngang kan du helt fint sende meg en uforpliktende melding på Facebook eller Instagram.

Link til kontoene finner du i symbolene nederst på siden.
Hvis du heller vil sende en mail eller fylle ut et skjema kan du velge en av knappene lenger oppe på siden.